Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

6 saker om mig

Eftersom jag är ny här på Hälsa & Fitness tänkte jag presentera mig genom att dela lite fakta om mig. Lite basic info. Ni kan läsa mer om mig under min profilbild också.

annika larsen

Ålder: 33, snart 34. Fyller år samma dag som Drottningen, den 23 december.

Bor: I en förort till Stockholm tillsammans med Micke och våra barn. Jag och Micke firar 10 år i november och det med att få vårt fjärde barn som är beräknat den 11/11 <3

family

Gör: Just nu är jag sjukskriven för foglossning fram till förlossningen. Så mina dagar går åt till att vila, ta hand barnen, träna så ofta jag orkar och kan. Gå till sjukgymnasten. Läsa. Fika. Ändå hinner jag knappt med det jag ska, hehe.

Längtar efter: Att kunna springa, göra burpees, hoppa, leka ordentligt med barnen, inte ha ont och efter bebis såklart.

toughest2

Har: sprungit Toughest med mjölkstockning, gått upp och ner trettio kilo tre gånger, vart handbollsmålvakt halva mitt liv.

Drömmer om: livet som fyrabarnsmamma, att göra en pilgrimsvandring ensam när barnen är lite större. Att få arbeta med att inspirera andra till en aktiv och hälsosam livsstil.

Det är lite det som är meningen och mina förhoppningar med den här bloggen. Att få inspirera dig som läser här till att göra bättre val i vardagen. Utan att få någon att känna sig sämre eller utanför. Vi är alla värda att må bra. Och det är när vi börjar prioritera oss själva som vi kan göra det. Må bra alltså. Kom ihåg det, Du är värd att må bra <3

 

 

Annons

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons