Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Fredagslistan

Woho fredag idag hörni, är ni laddade för helg?  Ska ni göra något kul? Jag och barnen ska åka med mamma till landet. Mannen ska jobba hela helgen så vi passar på att mysa där istället. Blir nog sista gången för i år <3

Här kommer veckans fredagslista:

Veckans Bästa: Måste vara träningen i onsdags, att först få skratta och svettas tillsammans med vänner och sen dessutom få sitta och äta gott tillsammans efteråt. Underbart!

Veckans Sämsta: Att vara gravid samtidigt som man ska ta hand om tre barn. Att älska dom är inga problem, där svämmar känslorna över varje dag. Men dom här vardags tjafsen. Om att städa rummet, klä på sig, hänga upp jackan istället för att kasta den på golvet. Sluta retas med varandra. Ja, mitt tålamod för sånt är typ lika med noll just nu.

Veckans uppdatering: Bloggen! Har ni sett hur fin den är nu? Jag tycker det blev super 🙂 Kom bara ihåg att adressen ändrats till http://annika.halsafitness.se/ så ni kan lägga till den som favorit istället 😉

Om ni klickar er in via en gammal länk är det bara att gå in under alla bloggar så hittar ni mig där. Då ni antagligen kommer till en felmeddelande sida först. annikalarsen.se funkar också.

Veckans tips: Jag har precis hittat till Kakans podcast – Under Huden. Den är så bra! Alltså hur har jag missat den. Det känns precis som man är med i samtalet med sina bästa vänner där precis allt diskuteras. Det är träning, hälsa, supermodeller, hudvård, skvaller och massa annat. Mycket tips och tankar får man med sig efter att ha lyssnat på ett avsnitt.

kickass

Hoppas ni får en Kickass Weekend, Det ska i alla fall jag ha 😉

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons