Gravid Life

Stark Bebis

stark bebis

Min underbara mamma och mina fina systrar överraskade mig med en liten babyshower igår kväll. Fick massor av fint till bebis och saker till mig själv. Det bästa var nog ändå att vi gick ut och käkade och umgicks bara vi fyra. Även om vi träffas ganska ofta och pratar i telefon i princip dagligen så är det härligt att umgås bara vi. Utan barn eller män 😉

Idag bjuder Libero på lanseringslunch och ikväll blir det Glow In the Dark träning. Ser väldigt mycket fram emot det, en perfekt uppladdning inför helgen där massor av gos och lite aktiviter med barnen är inplanerade.

Vad gör ni idag? Några roliga fredagsplaner?

 


Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  28 oktober, 2016 at 13:07

  Vad roligt med babyshower!! 🙂

  • Annika Larsen
   Svara
   Annika Larsen
   28 oktober, 2016 at 17:38

   Ja det var så oväntat och så mysigt ❤️❤️

  Lämna en kommentar