Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

gravid v39 blogg

Tystnaden här inne beror inte på att bebis kommit. Jag har bara varit sjukt trött den här veckan. Har mest legat på soffan och vilat, sovit och tittat på Netflix. Inspirationen har legat på noll. Den lilla energi jag haft har gått åt till barnen. Hämta och lämna. Fixa middag. Igår kom min fina mamma förbi med lasagne så jag slapp laga.

Bästa mamma <3

gravid v 39

Det känns att något förändrats i kroppen, att den förbereder sig för förlossning. Jag har en del värkar, svårt att sova på nätterna vilket gör att jag måste sova på dagarna. Verkligen måste. Antagligen är jag tokhungrig och kan äta hur mycket som helst eller så mår jag bara illa och får knappt i mig något. Är mest bara sugen på fil och knäckebröd. Har svullnat en del i ansiktet vilket också är ett tecken på att det närmar sig.

Ja ni förstår kanske att det inte sprutar ut inspirerande inlägg med mumsiga recept eller träning. Men jag ska faktiskt på ett event ikväll. Känner att jag behöver komma ut en stund. Se lite folk och få lite inspiration själv.

gravid v 39 fjärde barnet

Även om bebis kan komma närsomhelst så är det ändå 8 dagar kvar till BF och jag räknar med att gå över tiden några dagar. Jag har ingen lust att bara sitta och vänta på att det ska starta. Det är då man blir galen på riktigt, haha. Man kan ju tycka att man borde veta hur det funkar vid det här laget, alltså med tanke på att det är fjärde barnet. Ändå sitter man och googlar minsta lilla. Molvärk, illamående, slemproppar och toalettbesök. Som om google och familjeliv kan svara på när barnet kommer.

Nej även om jag är trött så vill jag vara lite social nu på slutet och tänka på annat. Bebis kommer när h*n är redo. Jag menar om h*n inte kom efter träningen i fredags så får nog inget igång förlossningen, hur många trappor jag än går i, hur många ananaser jag än äter.

Förresten så filmade dom hela eventet och filmen kan ni se inne hos Pischa. Klicka på den rosa länken så kommer ni dit. Inspiration och pepp utlovas Glow In the Dark – The Movie 🙂

Annons

8 kommentarer

    1. Ja det är skönt att vila även om jag blir lite uttråkad ibland och den här sista väntan är ju den värsta. Fast samtidigt lite spännande att det kan hända närsomhelst ❤️ Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons