Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
LifeTräning

Vinyasa & Hälsosnack med ConnectionSweden

connection sweden

I torsdags var jag på ett event med nätverket ConnectionSweden. Vi höll till på Studio Levels på Kungsholmen där vi minglade med goda snittar och chiadrycker innan det var dags för yoga med Iman Malmberg, som även grundat Grounded Factory som gör dom fina mattorna vi yogade på.

Det var en vinyasa klass som fungerade alldeles utmärkt för mig att göra. Såklart måste man anpassa positionerna och vissa går helt enkelt inte då magen är i vägen. Enklast är att tänka höftbrett med fötterna hela tiden och lätt böjda armar i hunden. Det viktigaste är som alltid att lyssna på kroppen och göra det som känns bra och strunta i det som känns obekvämt eller gör ont.

Det var så skönt att få yoga igen. Var så länge sen jag gjorde det. En period gjorde jag det varje morgon. Ställde klockan och gick upp innan barnen för att få min morgonyoga. Då mådde jag så bra i kroppen. Dit skulle jag vilja komma igen, det får komma med tiden. Under graviditeten har jag gjort några pass jag hittat på Youtube. Bara söka på gravidyoga så kommer det upp massor.

Efter yoga var det mera mingel med stora underbara fruktfat innan det var dags för hälsosnack med Alexandra Kamperhaug. Det var ett bra samtal om hållbar hälsa och våra ideal. Vad man fyller sitt flöde med och hur det påverkar en. En riktigt mysig kväll som jag är så glad att jag gick på.

Förresten skulle jag så gärna testa på Alexandras Night Fight. Det verkar så kul. Men som mycket annat får det vänta tills magen är redo för sån action igen 😉 Men ni kanske kan testa. Om ni klickar på hennes namn kan ni läsa mer om det <3

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons