Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

I’M BACK <3

I lördags blev vi äntligen föräldrar igen, 8 dagar efter BF. Jag vaknade vid fyra på morgonen med värkar och kl. 15.44 föddes vårt fjärde lilla mirakel. En liten pojke. Så vacker och älskad ♥

Allt har gått bra och vi mår fint hela högen. Vi är hemma och myser. Ammar, sover, gosar och byter blöja. Ja lite så ser livet ut just nu. Syskonen är överlyckliga och hjälper till med bebis hela tiden. Dom väljer kläder, hämtar blöjor, turas om att hålla och knäppa knappar på hans kläder. Just nu går han under namnet bebis eller lillebror. Vad han ska heta vet vi inte riktigt än.

Jag själv mår bra. Lite ont i ryggen har jag, boobisarna är så tunga med all mjölk just nu att det är lite ansträngande att hålla dom uppe. Eftervärkarna är ganska jobbiga men dom gör sitt jobb. Kroppen börjar landa i det nya med bebis på utsidan. Att knipa började jag med på BB och jag känner mig redo för lite aktiveringsövningar tillsammans med mammamage. Ska bli så kul att börja den här resan igen. Att få stärka upp kroppen och kunna göra allt jag älskar. Ingen stress eller hets utan i lugn och ro.

Nu vakna liten så dags för mys ♥

annika larsen

Tack, tack så himla mycket för alla grattis och lyckohälsningar. Man blir glad ända in i själen ♥

Annons

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons