Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

När allt flyter på

Redan måndag igen och det betyder Lista. Woho, är ni redo? Här kommer den 🙂 

Veckans bästa: Känslan jag har i kroppen. Jag känner mig pigg, stark och motiverad. Träningen känns bra, pluggar som jag ska, lägger mig i tid, barnen är glada, händer roliga saker i livet. Allt flyter på som det ska helt enkelt.

Veckans sämsta: Men hur lyxigt känns det att jag inte kommer på något. Saknar Micke iofs men de gör nog bara gott för förhållandet egentligen ♥

Men nu kom jag ju på det! Det hände något med datan när den uppdaterades igårkväll! Inte bra! Måste få det fixat pronto. Har jag tur funkar den efter att ha vilat inatt, chansen är minimal men man kan ju alltid hoppas.

Veckans roligaste: Fotograferingen med SportHälsa. Att få vara Annika en stund och inte mamma Annika. Alltså jag älskar att vara mamma men jag tror ni förstår vad jag menar. Plus att själva grejen med kläderna och löpningen var hur kul som helst.

Veckans frukost: Har haft en hangup på havregrynsgröt med banan, russin, jordnötssmör och iKaffe. Jag har ätit det varje dag sista tiden eller nej en dag förra veckan gjorde jag rawgurt alltså mixa avokado och banan med lite citron och ingefära i. 

Veckans bebis: John har blivit hela 5 månader. Jag fattar ingenting, han har fått två tänder och är en stadig kille. Snart kryper han omkring här och ingen mer vila för mig haha. Missade hans femmånaderskontroll eftersom han vart förkyld men nu mår han bättre så behöver boka in en ny tid.

Helgen: Bruce hade både match och fotografering med fotbollen så endel fotboll blev de. Lördagen bjöd på parklek och häng här hemma med vänner. Jag bakade en kladdkaka på svarta bönor och mandelmjöl och alla barnen slickade tallrikarna, okej inte Bruce men alla andra, haha. Alltid kul när kidsen gillar sockerfritt. Sen har vi vart hemma hos min mamma och ännu mera parkhäng. Typ så.

Veckan som kommer: Den här veckan händer massor av kul. Imorgon ska jag till Rosa Skrot för att uppmärksamma mammamagedagen. Dom har flera föreläsningar och så kan man kolla hur ens egen mage ser ut. Dom har ultraljud på plats just imorgon så det är jag väldigt nyfiken på. Här kan du se schemat för dagen.

Sen ska jag hålla i min första barnyoga på föris, nervös och galet laddad. Ska in till Sthlm Beauty Week. Micke kommer hem. Just ja ska testa på Rugby också! Fullt ös med andra ord 🙂

Hur har din helg varit? Vad händer i veckan? Berätta ♥

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons