Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning

Get Out to Workout Stadium

John har vaknat väldigt tidigt dom senaste dagarna, ungefär vid halv fem har han velat gå upp. I morse hade jag turen att vi båda somnade om men inte igår.

Då var det bara till att gå upp. Känner verkligen att jag måste börja skärpa till läggningarna igen. Ja av mig själv alltså. Senast 22 måste jag ligga i sängen för att orka.

När jag gick för att hämta barnen kändes allt som ett stort skämt. Jag skulle kunna ha lagt mig på backen för att sova. Så galet trött.

Men när vi väl var på väg hem kom energin tillbaka och jag bestämde mig för att åka in till stan och gå på Anna och Millas event tillsammans med Stadium ändå. Och tur va väl det för det var riktigt skoj.

Ett femtital tjejer och en modig karl var där för att träna och ha kul tillsammans. Det var cirkelträning där vi gick igenom hela kroppen och fick upp pulsen rätt bra.

Emellanåt slängde dom in lite tävlingar där vi fick göra glädjehopp, grodhopp och hjula. Jag vann inget men kul var det.

Kolla in #getoutstadium på instgram för fler bilder från kvällen, kanske du också kan vara med nästa gång dom kör sitt event igen?

Annons

2 kommentarer

    1. Ja det var superkul, tack så mycket för fint ordnat och skön träningsvärk 😉 Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons