Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
HälsaLife

5 saker jag önskar mig på morsdag

Nästa helg är det dags för morsdag. Mysigt att få visa sin egen mamma lite extra uppskattning och att själv få massa pussar och kramar från barnen. Kanske en teckning och frukost av dom på sängen.

Utöver det så önskar jag mig några saker, många helt gratis eller nästan iaf, mat måste man ju ha ändå.

Så om du vill ha tips på vad du kan ge barnens mamma på morsdag – kolla in de här. Varför inte skicka länken till din partner? 😉 

Sovmorgon! Att mannen i huset går upp med barnen, helst utan att jag märker det. Att få sova hela natten vore ju också underbart men då jag ammar kan de va lite svårt.

Massage! Att få gå och bli knådad på i en timme. Man blir trött i ryggen av att bära på bebis hela dagarna. Fast en massage av mannen vore inte heller fel. Så länge det är en längre än 10 minuter. Med olja och tända ljus. All in ska de va.

Blommor! En nyplockad bukett med blommor. Ta med barnen ut och plocka en stor bukett. Mamma får egentid och fint hemma.

En sån mammalista! Senast till farsdag frågade jag barnen olika frågor om pappa. Hur han ser ut, vad han tycker om att göra, äta osv. Sen gjorde jag en tavla av det. Fint och vill gärna ha en om mig själv också.

Att slippa tänka på mat på en hel dag! Alltså förstå mig rätt, jag älskar att äta och laga mat men tänk att en hel dag slippa fundera på vad man ska äta till lunch, middag och mellis. Och att slippa laga, plocka undan och diska. Rena rama semestern. Om du sen väljer att bjuda ut på restaurang eller fixa hemma spelar ingen roll. Bara jag slipper och att vi inte äter pizza eller McDonalds.

Vad önskar du dig? Kommer du på något mer som passar till min lista? Fyll gärna på i kommentarsfältet ♥

Annons

2 kommentarer

  1. Att slippa tänka på mat en hel dag vore ju toppen, men en sådan tavla lät som en fin ide =)

    1. Ja det blir ju en del mat att laga så vore verkligen skönt att slippa. Tycker nästan planerandet av det är värst.. Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons