Kost & Recept

Sol, lunch & Banankaka

Idag skiner solen och wow vilken skillnad det blir med precis allt. Man blir gladare och livet enklare.

Jag gjorde det riktigt lätt för mig vid lunch och stekte några ägg och serverade det med spenat och ajvar. Sen melon, nektarin och Banankaka efteråt. Så gott!

Banankakan gjorde jag med kikärtsmjöl, tycker det är riktigt gott. Har ni testat?

Här kommer receptet:

4 ägg

2 mogna bananer

3 dl kikärtsmjöl

2 tsk bakpulver

2 kryddmått kanel

1 msk honung

Mixa allt till en slät smet och häll i en smord form och låt stå i ugnen i ca 35-40 minuter på 175 grader. Ät som den är eller med en klick kvarg och bär till. Eller jordnötssmör, mums!


Du kanske också gillar

3 Kommentarer

  • Svara
    Alva
    28 juni, 2017 at 18:26

    Åh vad gott det lät, måste provas! När kommer ni hem från landet? Så kan vi ta en powerwalk ??? kram

    • Annika Larsen
      Svara
      Annika Larsen
      28 juni, 2017 at 18:41

      Supergott! Bruce vägra smaka såklart, banan kan man ju inte äta ? Vi kommer hem till helgen sen åker vi nån dag nästa vecka igen. Men i början på veckan kan vi gå? Kram

      • Svara
        Alva
        28 juni, 2017 at 19:16

        Hehe nej juste han gillar ju inte banan ? Absolut de låter bra ? ? Hoppas det härliga vädret är här för att stanna ☀️? Kram

    Lämna en kommentar