Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Status

Mår: Bra. Startade dagen med Yoga with Adriene. Så himla skönt. Och igårkväll satt vi och stretchade och rullade oss tillsammans hela familjen. Barnen gick på våra ryggar. Dom är bra till mycket barnen, Hahaha.

Sovit: Ännu bättre. La mig innan 22. Jag behöver göra det för att orka, samtidigt har barnen vart vakna sent och jag har verkligen behövt chilla lite helt ensam innan jag själv lagt mig. Så suttit uppe över midnatt allt för ofta.

Slutsats: Yoga mer och lägg mig i tid.

Fotbollstårta! Vattenmelon med Oreos, mums!

Barnen: Bruce fyllde åtta i helgen, helt galet! Jag har vart mamma i 8 år, kan knappt fatta det själv. Vad gjorde jag innan liksom? Och han är verkligen en stor kille nu. Liknar mig på så många sätt, lite läskigt ibland hur man lär känna sig själv genom dom.

Bebis: Är inte så mycket bebis längre. Han vill bara stå upp jämt. Skulle inte förvåna mig om han går snart. Tiden går för fort.

Kvällshäng på stranden <3

Träningen: Får till det ganska bra, och när jag gör det så känns det hur bra som helst. Snittar på 2-3 pass per vecka och får in mycket rörelse. Leker med barnen i parken och passar på att smygträna samtidigt.

Dagen: Har lovat barnen att åka in till Kajsas och äta stans bästa glass, så det är planen. Kanske utegym i kvällssolen.

Annons

2 kommentarer

  1. Igenkänning! Stannar också uppe ( för) sent för att hinna få lite paus och egentid. Tycker också jag lyckas få till mycket rörelse i vardagen och några mer rejäla jogging/styrkepass trots semester. Tycker jag vi ska va stolta över!
    Så himla fin och påhittig tårta förresten!
    Ha en härlig dag?

    1. Tack, tårtan var väldigt uppskattad ? Och ja vi ska vara stolta som får ihop det. Vi är riktigt grymma, heja oss! ??

Lämna en kommentar

Annons
Annons