BLOGGMENY

Den här helgen försvann i ett knyck precis som vanligt. Men vi hann med ganska så mycket ändå. Alla barnens garderober har rensats. Min också. Lustigt att dom kläderna jag mest längtar efter att kunna använda igen är alla mina träningstights. Dom ligger fint och väntar på mig där inne.

basketdips mot bänkVi har vart ute och lekt, spelat massor med basket, njutit av en glass i solen. Jag tränade i parken medans barnen lekte med sina kusiner. Och jag har gått in i v 33. Det börjar närma sig med stormsteg nu. Är säkert därför som mitt behov av att börja röja här hemma kommit igång ordentligt. Vill ta upp spjälsängen från källaren också men det kanske är lite tidigt. Fast det är ju ganska så mysigt att gå där och bädda om sängen om och om igen.

Så helgen har vart bra och jag ser fram emot den här veckan med mera fix här hemma, träning och vila. Hur har er helg varit?

annika larsen

Annons

Lämna en kommentar