Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kost & Recept

Overnightoats

Om jag vet att jag har en lite stressigare morgon framför mig som idag då Bruce hade utflykt och matsäck ska packas, han måste vara där i god tid osv. Speciellt nu när bäckenet bråkar lite extra med mig och barnen kallar mig för sengångare. Ja ni förstår kanske.

Ja då underlättar det en hel del om min frukost redan är färdig. Bara ta ut den ur kylen, lägga på lite gott och jag kan sätta mig och njuta. Få den där stunden på morgonen som gör att jag är en lite gladare och mysigare mamma som lämnar på föris och skolan.

Så igår kväll förberedde jag min frukost genom att blanda ihop alla ingredienser i en burk, på med locket och in i kylen över natten. Och vi fick alla en lugnare och härligare start på dagen.

Här kommer receptet på min Overnightoats:

2 dl naturell yoghurt

1 dl havregryn

1 msk chiafrön

ca 1 tsk honung

Några puffar Ingefära

Jag åt min med kiwi, pumpakärnor, gojibär och pistagenötter.

Vad har du på din?

overnightoats overnightoats

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons