Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Fredagslistan

Tidigare brukade jag köra en Fredagslista och tänkte att det kan vara ett kul sätt för er att lära känna mig lite bättre och få reda på lite mer om vad jag pysslar med i veckorna. Jag tänkte göra det till ett stående inlägg med några fasta punkter och några som byts ut varje vecka beroende på vad som hänt och vad jag känner för. Vad tror ni? Låter det bra?

Här kommer veckans Fredagslista

Veckans Bästa:

Att jag lyssnat på kroppen och vilat på dagarna. Inte flängt runt. Men en mysig lunch med mamma och mormor fick jag efter träningen i onsdags.

Veckans Sämsta:

Nätterna. Alla barnen sover oroligt, det hostas och barnen kommer in till oss en efter en. Med en stor mage i vägen tar det inte lång tid innan sängen är full och jag inte kan ligga på något behagligt sätt och får själv byta säng eller förflytta mig till soffan. Dessutom vaknar jag och behöver kissa. Och har svårt att somna om. Man undrar ju litegrann hur nätterna med en bebis ska bli.

Veckans träning:

Ett pass på gymmet och ett hemma. Planen är lite fredagsfys innan barnen ska hämtas hem för fredagsmys <3

Veckans tråkigaste:

Rensa alla bär min mamma gett oss. Att gå i skogen och plocka är mysigt och givande. Att rensa bär är inte det.

Veckans Gravid:

Mindre än 50 dagar kvar! 49 dagar idag! Det närmar sig och det känns, både i magen och hjärtat. Bebis vi längtar efter dig hela familjen <3

Veckans podd:

Jag lyssnade på Framgångspodden med Patrik Sjöberg. Vilken inspiration. Och så himla arg blev jag när jag lyssnade. Vilka förjävliga människor det finns på den här planeten.

Veckans anmälan:

Jag anmälde mig till Lofans workshop med inriktning på rumpträning den 19/10. Det ser jag fram emot. Vill gärna boka in lite roliga saker innan bebis kommer. Både för att få tiden att gå lite fortare och för att passa på. Sen blir det ju bara bebisgos för hela slanten en tid framöver <3

Helgens planer:

Hänga med barnen, förhoppningsvis få en sovmorgon. Göra en härlig frukost. Jag längtar ut i skogen. Fotbollsträning. Och kramas.

annika larsen

Hoppas ni har haft en härlig vecka och får en ännu bättre helg <3

 

 

 

 

 

 

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons