Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kost & ReceptLife

5 varor jag alltid har hemma

Jag vill tipsa er om 5 olika varor som jag alltid har hemma, som gör mitt liv lite enklare och godare. Egentligen finns det många fler men jag börjar med dom här fem.

PS. Missa inte receptet i slutet, då kommer ni ångra er 😉

  • Havregryn finns alltid här hemma. Alltså alltid. Billigt, bra och framför allt gott. Används till gröt, att göra egen havremjölk, i yoghurten och till scones.
  • Ägg är bra till så mycket. Kokt, stekt, äggröra. Till frukost eller omelett till lunch när man har ont om tid. Att baka med. Bananpannkakor. The list goes on.
  • Spenat, babyspenat i kylen och extra backup i frysen. Till smoothies och till varje måltid. Så gott och bra för dig. Mera grönt åt folket.
  • Kokosolja, i kaffet, att steka i, baka med. Att smörja in kroppen med, ha en klick i badet, blanda med socker för en perfekt bodyscrub.
  • Banan, på gröten, med jordnötssmör, i smoothien, att göra glass med, precis som den är, bananpannkakor, till efterrätter och annat gottis. Jag älskar banan. Kolla bara in dom här BananaBitesen, hur goda?!

 

bananabitesBananbitarBananaBites

Banana Bites

Allt du behöver göra är att skiva upp en eller två bananer, bre på lite ekologiskt jordnötssmör, på med en till bananskiva. Häll på lite smält mörk choklad och lägg på något gott på toppen. Havssalt är typ ett måste. Låt stelna och njut <3

 

 

 

 

Annons

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons