Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Tisdags Update

I morse blev det gymmet, gillar att åka dit direkt efter lämning så jag inte hinner fastna hemma. Blir så mycket jobbigare att ta sig iväg då. Jag cyklade i 45 minuter vilket blev 8km. Har slutat med intervaller och bara trampar nu. Känns bättre i kroppen. Efter det blev det tre superset och så avslutade jag med lite rörlighet. Känner mig så stel i bröstryggen så det behövs.

sats

Sen lyxade jag till det med att färga bryn och fransar. Så skönt, speciellt nu när man är lite tröttare och orken att piffa till sig inte alltid finns där. Nu kan man bara ta lite färg på ansiktet så ser man lite piggare ut.

Köpte ett par nya träningsbyxor också, magen är ju inte det enda som växer på den här gravidkroppen. Rumpan och låren har växt ur mina tights för länge sen.

annikaannika larsen

En lunch på Naked Juice Bar hann jag också med innan det var dags att hämta hem barnen igen.

lunch

Lite lek, middag, plock och fix här hemma innan dom sov alla tre klockan åtta. Nu hänger jag i soffan med en Chocolate Love Energy från Lily & Hannas Rawfood glass. Bläddrar i lite tidningar och njuter av lugnet innan jag ska hoppa tidigt i säng.

Hur har er dag varit?

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons