Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Fredagslistan

Den här veckan har gått av bara farten och ska jag vara ärlig fick jag fundera en stund över vad jag egentligen gjort. Nu håller jag på och tvättar, ska snart hämta hem barnen och sen blir det Bridget Jones med min syster. Ska bli så kul, hört att den ska vara riktigt rolig. Har ni sett den?

Här kommer veckans fredagslista:

Veckans Bästa:

Att få gå med Livia på hennes gymnastik. Vi tog tåget dit och fick en liten promenad tillsammans. Bara hon och jag. Så mysigt att bara gå och prata och höra om hennes dag. Se henne klara nya övningar och hur hela hon lyser upp när hon tittar på mig och ser att jag ser henne. Min stora tjej <3

Veckans sämsta:

Det får bli foglossningen, den gången jag känner av det mest är vid hämtning och lämning. Jag antar att det är för att jag går lite för fort och kör Leah i vagnen. Även om vi är ute i god tid är det oftast någon som glömt något, behöver gå på toa och vi får skynda lite för att Bruce inte ska bli sen till skolan. Här skyller jag inte bara på barnen, det kan mycket väl jag som behöver kissa en femte gång innan vi kommer ut genom dörren, haha.

Sen behöver Leah egentligen inte åka vagnen, det är faktiskt mest för min egen skull. Så jag slipper springa efter henne eller bära henne om hon inte vill gå längre. Eller bära på kläder och saker som ska till och från föris, vagnen är en skön avlastning även om det är tufft att rulla uppför backar osv.

Veckans Träning:

Har redan fått till tre pass den här veckan. Ett hemma, ett på gymmet och ett igår med Pischa. Träningsvärken idag är inte nådig så blir ingen fredagsfys. Hade gärna tagit en skön promenad men då får jag ont istället. Blir fredagsmys för hela slanten.

Veckans Komplimang:

Jag tror jag växte 3 cm när Pischa kallade mig vältränad framför alla på eventet igår. Med en 18 kg plus är det svårt att tänka på sig själv som vältränad men jo kanske faktiskt är det 😉

Veckans känsla:

Stark. Jag kände mig så stark under träningen igår, jag höll ett bra tempo och kände mig inte begränsad av att vara gravid. Jag kunde inte göra pistolsquats men allt annat hängde jag med på. Den känslan tar jag med mig in i helgen. Älskar känslan av att vara stark.

Annika larsen

 

 

 

 

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons