Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Mår: Lite konstigt, en rastlös känsla i kroppen. Ett konstant hunger. Ofokuserad. Vill bara äta, allt. Precis hela tiden.

Sömn: La mig strax efter tio igår, vaknade vid tre med halsbränna. Bullade upp massor av kuddar i soffan och sov resten av natten där. Är rätt förskonad med halsbrännan om jag jämför med dom tidigare graviditeterna. Åt endel choklad innan jag la mig igår som jag gissar var boven i dramat.

Magen: Ganska mycket sammandragningar som gör ont. Molvärk, mensvärk både i magen och ryggen. Känns som bebis försöker ta sig ut flera gånger om dagen. Eller i alla fall sträcka ut handen genom fiffi och vinka lite typ.

Barnen: Dom mår bra. Pigga och glada. Förhoppningsvis fryser dom inte allt för mycket då jag såg deras överdragsbyxor hänga kvar i hallen för en stund sen. Mom of the year, jeay. Dom har i för sig andra kläder på föris men ändå.

Plan för dagen: Lovat barnen att bada i slime. Något Bruce lurade mig att köpa på barnmässan i helgen. Så blir ett rött slemmigt bad efter middag, ser verkligen fram emot det. Verkligen.

Läste precis igenom allt och skrattade högt för mig själv. Positiva Annika som är här och hälsar på idag. Tror faktiskt att jag stänger ner och lägger mig och sover lite. Så hoppas vi att jag vaknar upp lite piggare och lite gladare, eller hur 🙂 Annars får dom här bilderna på mig och Leah på lite bättre humör i alla fall <3

annikaat11 annikaat21 annikaat31

 

 

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons