Kost & Recept

Världsgrötdagen

 

havre&quinoagröt gröt med banan och jordnötssmör kokosgröt lingonsylt

Idag är det världsgrötsdagen. Visste ni det? Jag hade ärligt ingen aning förens för en liten stund sen. Men gröt är ju fantastisk, det är billigt, går snabbt att göra. Man kan variera den hur mycket som helst, det är bra och hälsosam mat och det är ju värt att fira, eller hur?

Ovan ser ni några av mina favoriter. Quinoagröt, havregrynsgröt med banan och jordnötssmör, Med kokosmjölk, äpple och jordnötssmör, med lingonsylt. En annan favorit är kokosgröt. Har ni testat det? Man gör den på ägg och kokosmjöl. Så gott.

Eller att knäcka ett ägg i gröten medans den kokas upp. Blir väldigt krämigt och gott 🙂

Vad är er favoritgröt? Vad har ni på?

 


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar