Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Hej hej bloggen!

Idag är det exakt en månad till bebis är beräknad. En månad. Plus/Minus 2 veckor. Jag mår fortfarande bra och kämpar på men nu börjar det komma fler och fler stunder då jag känner av allt och faktiskt har riktigt ont.

Känner att jag börjar gå in i mig själv. Orkar liksom inte vara en schysst kompis, vara social lika ofta. Vill bara ha det lugnt och skönt. Förstår ni hur jag menar?

bear-walk12 glad-720x540

Alla man möter börjar fråga Om det inte är dags snart? Nu är det väl inte lång tid kvar? Har ni fixat klart allt? Vagn? Kläder? 

Dom menar såklart väl men ibland så orkar jag bara inte vara trevlig. Utan mumlar mest något svar och sen känner jag mig skittöntig över det senare.

wörkout wörkout

Idag har jag tvättat vilket innebär tre trappor upp och ner utan hiss bärandes på ikeapåsar med kläder och lakan. Vilket innebar att jag låg på soffan resten av dagen. Ont och mera ont.

Hade tänkt att träna men fick skippa det.

Nu sover barnen, mannen är på träning och jag myser i soffan med en Ben & Jerrys. Underbart!

annika larsen stark2

Ska lägga mig tidigt och imorgon blir det att ta det lugnt, vila och ladda med mat hela dagen för på kvällen blir det WörkOut! Ååh som jag längtar. Hoppas verkligen att kroppen är med mig för jag är så sugen på att träna, svettas och skratta med alla underbara människor där.

Alla bilder är från olika pass med WörkOuten, ni förstår ju varför jag älskar det så mycket 🙂

Workout-720x539

Förresten kommer det att ske lite förändringar här inne imorgon så det kan vara svårt att komma in på sidan under förmiddagen. Så ni vet 🙂

Kram och God natt

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons