BLOGGMENY
Kost & ReceptTräning

WörkOut EATS BareBells

Den träningsvärken jag vaknade med var länge sen jag kände. I love it! Rumpan och benen fick verkligen jobba igår. Pischa hade gjort en träning hon kallade för zombiewörkout, med poängen att vi skulle gå som zombies idag och jag tror att många kan skriva under på det.

barebell

Jag körde på i ett bra tempo och kunde vara med på allt utom hoppen, så när dom andra gjorde det körde jag knäböj istället. Tyvärr glömde jag kameran då jag var så fokuserad på att inte glömma vattenflaskan att jag helt glömde bort den. Så inga träningsbilder men dom här har jag fint lånat av Annica som också kör WörkOut <3

barebell2

Efter träningen fick vi proteinpudding och bars från Barebells. Måste säga att jag var lite skeptiskt innan men jag tog en chokladpudding och den var så god. Det bästa var att den inte alls smakade sötningsmedel vilket jag lätt tycker att såna produkter kan göra och ha någon läskig bismak. Men inte den här utan jag mumsade glatt på. Har ni testat dom?

barebell3

Annons

3 kommentarer

Lämna en kommentar