Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kost & ReceptLife

Inspiration & Fulfrukost

Jag älskar att inspireras av matbilder. Fina färger, vackert porslin, gärna lite blommor och tyg så bilden får lite liv. Ofta får jag idéer på saker att laga och baka från det. Och såklart vill jag gärna inspirera med mina egna bilder och recept.

Men helt ärligt, det är inte varje måltid som det dukas vackert upp här hemma. Ofta är det lite vardagskaos, nån fläck på duken och disk på köksbänken.

Visst äter man med ögat också så maten får gärna se god och aptitlig ut men ibland får man bara ta det för vad det är. Mat, energi, något som ska göra dig mätt och stark och orka med dagen.

Och då kan det se ut såhär

frukost
Min frukost idag. Havregrynsgröt med kanel och havremjölk, två ägg, ett glas jos och en kopp kaffe.

 

En helt vanlig frukost där jag inte ställt upp allt så det ska se fint ut, inte lagt frukt och bär i rader på gröten. Utan bara precis vad det är.

Det är såklart kul att göra fint också men ofta hinner ju maten bli kall och tråkig innan man fått till nån schysst bild. Och hur kul är det?

Vad tycker ni? Är det okej med fulbilder på maten nu för tiden eller måste man äta snyggfrukost jämt för att kunna posta bilderna i sina kanaler? Ofta vill man ju hitta inspiration ute på nätet men är det inte lite skönt att se verkligheten också?

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons