Life

Fredagslistan

Veckans Bästa: Förutom middagen igår så får det nog bli hur jag känner mig i kroppen. Stark, Glad och Förväntansfull. 14 dagar kvar till BF. Är så otroligt nyfiken på vem som gömmer sig därinne <3

Magen i vecka 32

Magen i vecka 32

 

Veckans Sämsta: Våra morgnar här hemma är oftast mysiga. Kramar och gos. Kanske lite morgonshowen och frukost. Allt är frid och fröjd tills jackor, skor och vantar ska på. Insåg häromdagen att Hur sjutton ska de gå med en bebis som ska amma och byta blöja mitt i allt det där. Vi får nog börja klä på oss en halvtimme tidigare för att vara i tid till skolan.

Veckans lyx: Klippte håret, fixa och färga brynen och ögonfransarna på Nikita Hair i Farsta. Så skönt att se lite piggare ut trots att man är osminkad. Har en känsla av att det behövs den närmsta tiden.

urbanride

Veckans energi: Garanterat kvällens Glow in the Dark! Så himla kul! Vilket ös! Kommer såklart att berätta mer sen 🙂

Hur har er vecka varit? Och vad ska ni göra i helgen? <3


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar