Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kost & Recept

Saffransbollar

Första advent idag och det firas såklart med gofika. Jag ska göra dom här otroligt goda och enkla saffransbollarna. Det tar bara någon minut att göra dom, dom görs på endast fyra ingredienser och så innehåller dom massor av nyttigheter. Här kommer receptet:

Saffransbollar

Du behöver:

2 dl cashewnötter

10 dadlar

0,5 gr saffran

1-2 tsk kokosolja + lite vatten

Gör så här:

Mixa nötterna grovt, ha i dadlarna och mixa igen. Smält kokosoljan och ha i lite vatten. Blanda i saffranet i oljan och häll sen i det med resten. Mixa och rulla till bollar. Låt dom stå i kylen en stund innan servering. Gärna någon timme. Det är också gott att ha i lite kokos.

Jag kan även tipsa om den här himmelska saffranskladdkakan. Mums. 

kladdkakans dag

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons