Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

frukost

Jag är en riktig frukostmänniska. Det är mitt favoritmål på dagen. Helgerna är bäst när man kan sitta länge och njuta. Fast med flera små är det inte alltid så rofyllt som man önskar ♥

Favoriten på bordet är gröten. En klassisk havregrynsgröt gjord på 1 dl havregryn, 2 dl vatten och lite havssalt. Det är det man har på som gör hela alltet. Förut knäckte jag alltid ett ägg direkt i gröten under tiden den kokade ihop. Då blir den superkrämig och god men nu när jag fuskar lite och gör gröten direkt i mikron så funkar det inte riktigt. Eller jag har aldrig gjort det, det kanske funkar.

Idag såg jag att Pischa tipsade om cirkusgröt som jag blev sugen på att testa. Kanske blir en ny favorit. Annars gillar jag när man kokar den i kokosmjölk också.

Vad är din favorit på frukostbordet?

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons