Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kost & Recept

Som en nyttig kärleksmums på 2 minuter

mugcake

Ibland blir man sugen på något gott utan att man handlat eller förberett något. Som för mig ikväll. Jag var så sugen på något smaskigt med choklad. Då kom jag på att Karin delat ett recept på en chokladkaka som går att göra på en minut. Så jag kikade i skåpen och gjorde min egen variant.

Så himla gott och du kan smaksätta den med det du gillar och har hemma. Så här gjorde jag min:

chokladkaka

Du behöver:

1 banan

1 ägg

1 msk kakao

2 dadlar

1 msk jordnötssmör

0,5 tsk vaniljpulver

kokos att pudra över kakan

Gör så här:

Mixa alla ingredienser och häll sen smeten i en liten smörjd form eller en mugg (med kokosolja) och värm i mikron i 2 minuter. Pudra över kokosflingor och njut ♥

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons