.recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
Annika Larsen
Hälsa & Fitness
HälsaTräning

#YOGAREVOLUTION

yogarevolution

Är det någon mer som hakat på Adrienes utmaning Revolution – 31 Days of yoga?

Jag som vill få in mer yoga i mitt liv igen tyckte att det här passade mig perfekt. Hittills har filmerna legat på en halvtimme vilket känts lagom. Jag gillar verkligen Adriene och hennes sätt att vara och leda. Det behöver inte vara så perfekt hela tiden, vilket livet sällan är och likadant är det ju på mattan.

Klicka er in till henne och se vad ni tycker, ni kan ju alltid hoppa på den här utmaningen i efterhand.

yogarevolution

Idag fick jag sällskap av tjejerna. Älskar hur dom också rullar ut en matta och yogar eller tränar något annat med mig. Även om dom bara håller på någon minut och sen springer och leker innan dom kommer tillbaks igen. Bästa sättet att ge barnen goda vanor är att göra det själv. Ni vet, monkey see – monkey do ♥

Annons
[adl-post-slider id='33828']

Lämna en kommentar