Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
LifeTräning

Svettigt värre

yogarevolution

Dagens yoga var svettig på fler än ett sätt. Först var det ganska så full fart på övningarna och på engelska med ord jag inte använder i vanliga fall plus barnens ljud i bakgrunden. Jag ville liksom kika upp och se vad man egentligen skulle göra och så hamna jag efter. Första dagen jag kände så. Men tror det mest berodde på mina älskade kids.

Ena titta på ipaden, andra på mobilen, tredje bygger koja framför tvn (där jag tittar) så vaknar bebis och någon börjar tjata om att få lyfta och bära honom. Ni förstår hur de blir svårt att hålla fokus. Just ja, dom tog ungefär 73 bilder på mig (och annat) under tiden också.

yogarevolution

Kan säga att vi alla ser fram emot vardag och rutiner imorgon igen. Även om jag känner lite ångest över att ställa klockan på halv sju. Har haft sköna sovmorgnar nu under lovet.

yogarevolution

Ialla fall lyckades jag med kråkan? Tänk vad mycket lättare det är att få till något när nån förklarar ordentligt. När du använder kroppen på rätt sätt. Det gör allt enklare och roligare.

yogarevolution

Nu är jag så pepp på att få yoga i lugn och ro imorgon. Dag 10 hörni! Woop! Woop!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons