Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning

Strong Mama

strong mama

Så här lycklig var jag över att vara tillbaka på gymmet 🙂 Man kan ju tror att bilden är tagen efter träningen men det är faktiskt före. Vart en svettig promenad dit. Och passade på att amma John i omklädningsrummet innan passet började. Självklart var jag tvungen att föreviga ögonblicket ♥

Det var så kul. Det är verkligen mycket roligare att träna med andra. Visst är jag ganska bra på att träna själv, jag menar jag fuskar inte och kan ge allt ensam också men det är absolut inte samma sak som när man är bland andra träningsglada människor.

awesome

Frida som ledde passet är MammaMagetränare så det kändes tryggt och både hon och passet var super. Hon kände på min mage och delningen var det inga problem med men är fortfarande lite svag inåt eller hur jag ska säga. Men det kommer med tiden. Han är ju inte ens två månader än. Bara att fortsätta knipa och aktivera inre musklerna.

Själva passet var i cirkelform med 7 stationer tror jag och två varv. Bra övningar för hela kroppen men såklart med fokus på att orka aktivera dom inre musklerna. Rätt tufft ändå och flåset fick sig en liten omgång också. Love it! Får se om jag orkar bära John imorgon, haha. Tur att det är helg så mannen är hemma.

John var vaken och trivdes bra med att spana på alla bebisar och mammor. Vi kunde inte fått en bättre start på vår gymdebut som absolut inte blir den sista ♥

 

 

Annons

4 kommentarer

  1. hej! ja hittade hit till din blogg igår och fick genast massor med inspo 🙂 har själv en snart ett åring och har brottats med det dåliga samvetet då ja vill träna o därmed låta ngn annan sköta honom/vara med sin pappa. men nu ska de bastemig ändras, ja mår så mkt bättre om jag får träna o en piggare mamma vill absolut min son ha! tack!

    1. Hej Lisa! Va kul att du hittat hit 🙂 Ja det är såklart skönare att träna själv så jag förstår hur du tänkt. Men så fort du är igång kommer du märka att det är kul att träna tillsammans också <3 Tack för fina ord och lycka till med träningen 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons