BLOGGMENY

Hejsan Hallå fina. Hur mår du? Här är vi äntligen på bättringsvägen. Äntligen med stort Ä. Dag 10 utan någon typ av träning. Yogan har fått vila men jag känner mig pepp på att fortsätta utmaningen igen. Imorgon kör jag. Tänker absolut inte strunta i det bara för att vi gick och blev sjuka. Nej, den tar jag upp där jag slutade på dag 20.

Sen blir det promenader och när jag är helt hundra ska jag fortsätta med StrongMama på SATS. Hann köra hela tre gånger innan vi blev sjuka, haha. Men det är ju alltid nått.

Känner mig så redo för att komma igång ordentligt, att få svettas utan att ha feber och få känna endorfinerna spruta efter ett grymt pass. Förresten ska jag på Workout Parties på fredag. Ska bli så sjukt kul. Kommer antagligen inte hänga med på hälften men så får det va. Ska mest bli kul att träffa andra träningsglada människor. Har lite ångest över att lämna John men det är ju bara fyra timmar och han är trygg hemma med syskon och pappa. Ska du också dit? Kanske vi ses i vimlet 🙂

Annons

Lämna en kommentar