Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning

50 våningar upp

Vilken lyx! Idag kom syster över och passade alla 4 kidsen plus sina egna 2 medans jag åkte till gymmet. Helt själv. Kan lova att jag poppade i bilen på vägen dit 🙂

Det var första gången sen förlossningen som jag var ute i gymmet. Innan har jag bara kört StrongMama. Värmde upp med 1000 meter rodd och rörlighetsövningar. Så skönt att ro utan en stor mage i vägen. Roddmaskinen kan vara min favorit på gymmet. Ger bra flås och tar på flera ställen på kroppen. Skulle gärna haft en hemma. Men vart skulle den få plats liksom? Kanske om jag kastade ut nån av barnens sängar. Dom kommer ju ändå alltid in till oss på nätterna, haha.

Sen vart det två cirklar. Den första med kettlebells. Rodd med 6 kilo i varje hand, knäböj med dom vid bröstet, marklyft och svingar, 12 kilo. 3 x 10 på varje övning.

Den andra cirkeln körde jag Doppa tårna x 20, väderkvarnen? x 10 och rumplyft x 10. 3 varv. Alla övningar gör jag med fokus på bålen och bäckenet. Om jag tappar knipet sänker jag direkt tempot. Så fokus ligger där och inte på att göra det snabbt.

Avslutade med 10 minuter på trappmaskinen. Woho! Brändes bra kan jag säga. 50 våningar blev det enligt maskinen. Får se om jag kommer ner från lägenheten imorgon, hehe.

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons