BLOGGMENY
Life

Tisdagstankar

Hej fina <3 Hur mår du? Haft en bra start på veckan?

Jag har haft svårt att sova dom senaste dagarna. Så typiskt när alla barnen sover bra då kan man själv inte sova. Legat vaken och funderat. Vill göra så mycket samtidigt och på en gång att det blir lite pannkaka och inget blir gjort istället. Nån som känner igen sig?

Ibland glömmer jag liksom bort att jag nyss fött barn och är hemma med en liten bebis på dagarna. Och har tre till att ta hand om. När allt flyter på känner jag mig som värsta supermamman. När disken är bortplockad och alla fyra barnen sover klockan åtta och jag rullar ut yogamattan och har en skön stund för mig själv. Det händer ju faktiskt.

Sen kommer en dag som igår då jag var så trött att jag verkligen inte kunde hålla ögonen öppna. Jag satte på en film till tjejerna och gav dom godis mitt på dagen på en måndag för att få sova i soffan en stund. Eller när man inser att dom hällt en hel flaska med babyolja i badet och deras hår är så galet flottigt idag att jag nästan skämdes när dom tog av sig mössorna på föris. Haha.

Livet är verkligen upp å ner med småbarn och trots att dagarna är lika rutinmässigt vet man aldrig vad som händer.

Mitt i allt det här vill jag lägga mer tid på bloggen, på att utveckla mig själv och plugga. Allt går om man vill och jag känner att jag behöver lägga upp en plan. Och samtidigt acceptera vart jag är i livet och att vissa dagar inte blir som jag tänkt.

Ja det var lite tisdagstankar från mig. Nu ska jag gosa med John och snart ta mig ut på en promenad i det fina vädret 🙂

Hoppas du får en toppen dag ♥

Annons

Lämna en kommentar