Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning

Jag tänker inte vara så hård mot mig själv

Så jäkla tungt var det idag. Kände mig svag, inte bara i musklerna utan i hela kroppen. Huvudet var inte me, ofokuserad och trött. 

Man kan ju inte vara på topp jämt. Antar att det beror på sömnen. Tjejerna låg och sparkade på mig från varsitt håll hela natten. Eller det kändes så i alla fall. Och sen amningen också.

Och så har jag inte fått till regelbundenheten på träningen än, känns hela tiden som jag får börja om. Gillas inte.

Men jag tänker inte vara så hård mot mig själv, allt har sin tid och just nu är mitt fokus att må bra. Eller det borde alltid vara ens fokus men syftar på att jag inte planerat något lopp eller så att träna för. Utan nu tränar jag för att må bra.

Och trots att träningen idag var tung och jag kände mig svagare än svagast så var jag i alla fall glad när jag hämtade ut tjejerna från minisats. Endorfiner i kroppen och nöjda barn. Bra start på helgen. Hoppas ni får en fin en, helg alltså ♥

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons