Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
HälsaLife

21 000 steg

Härliga underbara vår, äntligen är du här. Som jag längtat!

Igår gick jag över 21000 steg. Plus att vi var på nya Leos Lekland i Kungens Kurva och där blev det nog några tusen steg utöver dom som mobilen räknat. Både jag och Micke är såna där föräldrar som tycker det är lika kul som barnen att studsa runt, klättra, åka kana och hänga i ringarna. Barnen var inte still mer än en kvart och det var när vi åt, en perfekt plats för rörelseglädje. Leos får tummen upp av hela familjen.

Dagen började med en skön promenad, alltså att känna solen värma så i ansiktet. Man vill ju inte gå in. Så mycket lättare att komma ut och röra på sig, tycker ni inte?

Jag liksom längtar efter att få gå och hämta hem kidsen så vi kan hänga ute i parken och leka. Men först ska jag ta tag i tvättberget här hemma. Det blir ju inte mindre av sig självt direkt. Eller så struntar jag i det och kryper ned bredvid John och sover en timme. Svårt val va, eller inte. Hehe ♥

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons