Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Life

Måndagslistan

Jag har tidigare skrivit en Fredagslista men som ni märkt så kom jag av mig med bloggandet och då även listan. Hursomhelst tänkte jag köra igång med den igen men det är ju måndag idag så det får helt enkelt bli en måndagslista istället 🙂

Veckans bästa: Helt klart vädret! Många sköna promenader har det blivit. Igår var vi ute hela dagen. Promenerade runt i området, lekte i parker, spela basket, åt en glass. Underbart!

Veckans sämsta: Det som hände här i Stockholm i fredags har satt spår i oss alla. Mina känslor har gått från förtvivlan, rädsla och oro till att känna kärlek och hopp om en fri värld för våra barn att växa upp i ♥ Stockholm ♥

Veckans bild: Tycker den säger så mycket. Mitt i leken satte sig Livia och andades. Njöt av solen. Och yogade som hon säger. Barn gör som du gör. Du är liksom deras största förebild. Hur coolt egentligen. Jag har fyra små som vill va som mig. Stackars barn, haha.

Veckans träning: Promenader varje dag, kanske inte räknas som träning fast med vagnen och alla backar så tar det på flåset i allafall så räknas lite, haha. Annars tre hemmapass. Igår körde jag det HÄR

Veckans fika: Banankaka med jordnötssmör! Alltså, mums! Klicka för recept.

Veckan som kommer: Nu har vi påsklov, vi ska mysa, pyssla, öva på yogasagor, äta gott, baka, leka och kramas i mängder ♥

Annons

Lämna en kommentar