Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
GravidTräning

I’ll be back

Jag satt och tittade på lite bilder när dom här kom upp. Det känns lite som igår, men nu sitter jag här och skriver med John på bröstet. Där låg han inne i min mage. Och jag körde på rätt bra vill jag minnas.

Dom två första bilderna är från ett event jag var på med Pischa och Urban Ride, Glow in the Dark. Kan ha vart ett av dom sista träningspassen innan John föddes. Så himla kul var det, måste cykla där igen.

Resten av bilderna är från ett annat event med Paula och Pischa. Känner mig rätt stark när jag ser bilderna. Stark och stolt. Och så saknar jag WörkOut! Men det gör jag iofs alltid. Snart så eller om nån månad så ska det nog funka. För mig blir du inte av med Pischa, haha. I’ll be back ♥

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons