.recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Life

Listan

Då var det redan måndag igen, veckan som gått har innehållit mycket av allt utom typ träning. Hur det kommer sig förstår ni när ni läser listan, hehe ♥

Veckans bästa: Påsklov! Att vara ledig tillsammans med alla barnen och att Micke vart ledig endel. Å så underbart. Inga tider att passa, inga lämningar, hämtningar eller träningar. Bara att göra vad man vill, när man vill. Eller det stämmer absolut inte haha. Finns ju fyra kids att anpassa sig efter. Men ni fattar.

Veckans sämsta: John har haft en dunderförkykning. Stackars mitt hjärta. Tufft med sömn och mycket bärande. Äntligen vänder det och då är det Leahs tur. Suck.

Veckans träning: Var på gymmet i tisdags och älskade det! Tänker inte säga upp mitt gymkort som jag funderade på. Sen blev John dålig och med taskig sömn och när inget annat än mamma gällde blev de inge mer träning. Däremot flera sköna promenader.

Veckans inlägg: Känns som det står mellan dom här två. 3 recept med choklad eller 68 % av svenska skolbarn uppfyller inte WHO:s rekommendationer. Har ni läst dom?

Veckans yes: Håller på att skriver en yogasaga, det ingår i steg 3 av min utbildning till barnyogaledare. Och Yes äntligen så har det släppt och flytet börjar komma. Kan bli bra det här 🙂

Veckan som kommer: Hoppas jag på fint väder och friska barn. Har planerat in plugg, träning, träffa bästa vännen som vart bortrest över vintern, Bruce har fotbollsmatch och ett event jag hoppas kunna gå på. Inte löst allt med barnvakt än bara, Micke åker iväg en sväng. Happ, typ så.

Hoppas ni får en underbar vecka ♥

Annons

Lämna en kommentar