Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Behind the scenes

God morgon fina, hur mår du? Sovit gott?

Jag vakna pigg, hungrig och pepp på livet. Gårdagen gav mig så mycket energi. Jag fick fly vardagen en stund och åka in till stan för en fotografering till tidning Sporthälsa.

Det var så kul. Solen sken, trevliga människor. Och bäst var att jag blev så pepp på att börja springa igen.

Jag hade skitsnygga kläder på mig från Craft och fick ruscha fram i tunneln. Alltså jag har inte gjort det sen innan John och det var en sån befriande känsla. Jag ville typ aldrig sluta springa. Så fort Micke kommer hem ska jag ge mig ut, så har tills nästa helg på mig att ladda haha. Men ärligt, att kunna springa och ta sig fram med egen kraft måste va den största frihetskänslan som finns, eller hur?

Tack Anna och alla inblandade för sjukt kul jobb! Och resultat får ni se den 3 Maj 🙂

Ha en fin lördag och lycka till alla ni som ska springa idag ♥

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons