Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Jag har gått och blivit förkyld, fy sjutton alltså. Fick stå över rugbyn jag skulle testa igår men förhoppningsvis kanske jag kan gå om någon vecka istället. Hoppas verkligen det, verkar så kul. Tufft men kul. Precis som jag gillart.

Plockade lite tussilagon på vägen hem <3

Skolan var stängd idag så jag och B har haft mysdag. Först med John på BVC och sen till Farsta för lunch och lite shopping. Vi tog en promenad hem därifrån och när vi hämtat tjejerna blev det fredagsbak. Veganska chokladbollar. Mums! Rullade några av dom i acaipulver. Helt ok men gillar nog vanliga bättre.

Ikväll blir det tidig middag eftersom Bruce har fotbollsmatch vid sextiden. Hoppas inte vädret blir som sist. Hagel och regn. Sen sken iofs solen men då var vi redan genomblöta. Nej nu får solen gärna skina hela tiden.

Har planerat att titta på Sing när vi är hemma igen. Har ni sett den?

Vad ska ni hitta på ikväll? 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons