Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
LifeTräning

En sån där förälder

Vilken härlig dag, vi sket i skogen och gick direkt ut i parken. Jag tänkte mig lek och träning. Och det blev det. 

Jag och barnen körde kull, efter några minuter var halva gården med och jag lovar att alla barnen bara ville kulla mig. Tänkte att det skulle vara uppvärmning men efter 25 minuters jagande och springande runt och runt var jag helt färdig, haha. Sjukt jobbigt men faktiskt precis lika kul.

Efter lite vila och basketspel satte jag igång, först känns de lite pinsamt att alla ska se en och att man ska vara en “sån där förälder” men helt ärligt så struntar jag i det och hoppas jag kan inspirera någon istället.

I parken blev de 3 x 10 av dips mot bänk, upphopp på bänken och armhävningar mot den. Sen kom Micke hem och vi gick på en promenad.

Vi stannade vid fotbollsplanen där det även finns en hundrametersbana, utegym och hinderbana. Här blev det 3 x 10 av grodhopp, utfall bärandes på bebis, jogg 120 meter med olika barn på ryggen varje varv med stort fokus på knipet. Den sista mest för att barnen tyckte de var kul.

Lekte lite vid hinderbanan och på utegymmet och jag testade armgången. I mitten är det som ett trappsteg upp och efter några pinnar ner igen och håll i er. Jag klarade hela!

Tyvärr va de ingen som såg, så inget bildbevis finns men nästa gång ska jag rigga kameran 😉

Bjuder på dom här bilderna istället, klarade ju faktiskt en enbensknäböj också.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons