.recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Life

Världens bästa måndag

Idag är det världens bästa måndag. Ja, om man bortser från att jag har spenderat förmiddagen med att tvätta och att jag ramlade i trappen. Ingen värre skada än lite blåa och ömmande knän. 

Men vet ni varför det är världens bästa måndag? Jo för att jag ska på WörkOut! Alltså jag sjunger, dansar och skuttar runt. Så lycklig!

Men veckan som vart då?  

Den har vart rätt underbar faktiskt. Kolla in listan här:

Veckans bästa: Vädret, inte idag då men i veckan har det verkligen vart underbart. Livet blir så mycket lättare. Speciellt med barn. Bara på med skor och tröja och gå ut.

Veckans sämsta: Kanske att jag lagt mig lite för sent på kvällarna. I lördags berodde det på nästa punkt.

Veckans film: Southpoaw. Alltså länge sen jag grinade till en film så mycket. Rätt spännande och mycket ögongodis också 😉 Har ni sett den?

Veckans träning: Inget på gym men utomhus istället. Älskar att träna ute. Kan vara de bästa som finns, haha. Sen försöker jag lägga in små moment av träning i vardagen. På min instagram finns små klipp, senast när jag gungar Leah och smyger in knäböj.

Veckans promenad: Har gått varje dag tror ja. Både i skogen och vid vattnet. För att ta mig någonstans men också för njutning och vardagsmotion.

Den här veckan som kommer ligger fokus på att plugga, passar rätt bra när vädret ska vara lite sämre. Ikväll är det som sagt WörkOut och på torsdag ska jag på Get out to Workout med Anna och Milla. Ska bli kul ?

Vad har ni för planer i veckan?

Annons

Lämna en kommentar