Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Måndag hela veckan

Det känns lite sådär att skriva att veckorna bara flyger förbi men helt ärligt så hänger jag inte med alls. Vet knappt vilken dag det är, just nu tar jag bara en dag i taget.

Kanske iofs är så man bör leva. Inte vad som händer imorgon eller om en vecka. Utan leva i nuet. Fast vissa saker måste ju planeras, eller hur?

Barnen har tandläkartider, BVC och kontroller, förskola och skola har planeringsdagar och är stängda. John ska döpas, jag har skola och ja ni fattar. 

Veckan som gick har vart superskoj. Tillbaks på WörkOuten, fotografering och event. Mycket plugg har jag fått gjort också. Känns så bra! Här kommer veckans lista:

Veckans bästa: Känslan efter fotograferingen, WörkOuten och att jag fått så mycket plugg gjort. Känns som jag är på rätt väg dit jag vill. Spontant känner jag Heja mig!

Veckans sämsta: Att jag knappt gått några promenader. Har verkligen prioriterat att få klart uppgifter till skolan så jag kan gå vidare. Och så har jag vart ganska trött. Men den här veckan blir bättre med de.

Veckans träning: WörkOut plus Get out to Workout. Älsk på WörkOuten och superkul på eventet. Alltid kul att träffa fler som bloggar och som delar samma intressen inom hälsa.

Här gör jag knälyft medans dom andra gör plankor. Bild lånad från Anna.

Veckans bilder: Hela mitt album är fyllt av snapchatbilder. Barnen älskar det! Får mig ett gott skratt varje gång jag går in där.

Om någon undrar hur John ser ut 

Ja han är väl ganska så lik mig 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons