Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Dagens 8

Hej fina, hur mår du idag? Själv har jag en del träningsvärk men lever på endorfinerna från passet igår. Det var verkligen så kul. Älskar stämningen och peppen, gud som jag saknat det. Är mer än glad att vara tillbaks.

Här om dagen blev jag utmanad av Anna med en blogglista och såklart antar jag utmaningen och här kommer mina dagens 8:

♥ Magpirr. Det hade jag fullt av innan jag gick till förskolan idag för att leda barnyoga igen. Riktiga fjärilar i magen. Glad och nervös samtidigt. Som tur var gick det super. Barnen uppskattade det massor och ännu en gång känner jag att jag gjorde rätt som gick den här utbildningen. Nu ska bara allt renskrivas och sen skickas in så ska jag nog få mitt diplom. Härligt!

♥ Outfit. Har på mig favoritbyxan från cubus och en vit gammal tischa. Älskar myskläder, dags att införskaffa lite nya mjukisbyxor som man faktiskt kan gå ut med, mina favoriter just nu är från HM med pizzabitar och pussmunnar på. Barnen på dagis älskar dom. Mannen inte lika mycket 😉

♥ Jobb. Det är att göra klart sista frågorna i Hälsoinformatörskursen så jag kan sätta igång med renskrivningen och skicka in den. Snart färdig. Yeaj!

Påhitt. De här var lätt den svåraste punkten. Vet inte om jag vart så påhittig idag. Kanske att jag använt min kaffekopp till tallrik för Johns gröt, eller att jag tog med honom när jag hade barnyogan. Svårt att hitta barnvakt mitt på dagen och lätt att ha med honom. Han älskar att titta på alla andra barn på föris.

♥ Träning. Blir till att yoga när barnen somnat. Saknar min tid på mattan. Fick ett mail från yoga with Adrienne, ett sånt nyhetsbrev, där det stod att dagens övning är att öva på att dyka upp. Alltså att träna på att dyka upp till träningen. Kände mig lite träffad. Älskar att yoga men glömmer lätt bort att göra det. Men när jag väl gör det undrar jag alltid hur sjutton jag kan glömma det, är ju så underbart.

♥ Lunch. Rester med kyckling och kikärtor i currysås på kokosmjölk. Med ris och grönsaker. Mums.

♥ Kvällsplan. Bruce har fotbollsträning, så blir till att gå dit och passa på att leka lite med barnen samtidigt. Yoga när barnen somnat och själv lägga mig tidigt.

♥ Tacksamhet. Jag är tacksam över mycket just nu. Alltid över barnen. Över att min kropp är hel och jag kan träna på som jag gör. Över att plugget går bra och att jag kom in på den utbildning jag sökt.

Nu skickar jag vidare listan till Sofia, Moa, Charlotte och Katta. Vill ni göra en lista med era dagens 8 någon dag som passar er? ♥

Annons

2 kommentarer

    1. Det är kul med listor 🙂 och barnyogam är super. Hoppas kunna få in det i förskolorna regelbundet <3 Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons