Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Veckans planering

Idag: Alla barnen är lediga och vi har en riktigt hemma och fixardag. Soffkuddarna är i tvätten, garderober ska rensas. Eftermiddagen spenderas ute. WörkOut idag men verkar som Micke jobbar sent så kanske får skjuta på de till onsdag istället.

Från tisdagens träning med Abilica

Tisdag: Leah fyller 4 år och det ska firas. Sång, paket och pannkakstårta på morgonen. Vad vi hittar på sen beror på vädret. Nationaldagsfirande på Farsta Gård är traditionen. En löptur på kvällen vore skönt.

Onsdag: Barnen på skola och föris. Min barnyogasaga ska skickas in så den ska renskrivas och skickas iväg. WörkOut på kvällen?

Älskar den här bilden på Livia, yogapaus i leken <3

Torsdag: Sista dagen innan sommarlovet, tårta till avslutningen ska bakas. Sen ska jag bara slappa och njuta. Bruce har fotbollsträning, kanske passar på att träna brevid samtidigt.

Hoppas på att solen visar sig igen

Fredag: Skolavslutning och Sommarlovet firas in. Riktig hur vet jag inte än men något skoj hittar vi på hela familjen. Skiner solen blir det något utomhus annars kanske badhuset.

Helgen: Blir kalas för Leah, vi kör litet och mysigt. Tårta och några kompisar. Annars har vi nog inga direkta planer. Ganska skönt faktiskt.

Annons

4 kommentarer

  1. Härlig vecka! Även om det är lite mkt av allt de hör sista veckorna innan sommarlovet så är dietbok då nåt härligt förväntansfullt över de här dagarna tycker jag. Vi har precis som du barn som fyller år i dagarna också och då blir det ju lite extra firande och fix.
    Ha en fin nationaldag!

    1. Ja men precis, roligt men mycket att fixa ?? hoppas ni också fick en bra ledighet ? Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons