BLOGGMENY
HälsaTips

Behöver du också förändra en vana?

Jag har åkt dit igen, eller jag menar jag har fastnat i mitt dåliga beteende igen. 

För så är det ofta, när man gör en förändring och slutar med ett beteende är det väldigt vanligt att man faller tillbaka i gamla vanor.

Och nu har det hänt utan att jag ens märkt det. Efter jag lämnat kidsen imorse gick jag och kollade Facebook samtidigt som jag rullade vagnen.

Med John i magen och Leah i vagnen <3

Precis de jag försöker lära barnen, kolla aldrig mobilen när du är ute och går, tänk om du traskar rakt ut i vägen? 

Nu hände inget sådant men det fick mig att tänka till och inse att jag nog börjat med det där scrollandet igen. Mobilen följer med mig vart jag än går här hemma. Nästan så att det känns lite jobbigt om den ligger på laddning i ett annat rum.

Det som gick så bra efter utmaningen jag körde tidigare.

Från samma kväll på Bruces fotbollsträning

Så nu är det dags att sluta med scrollandet en gång för alla. Kommer lägga upp lite tips på hur man med störst chans lyckas förändra en vana och uppdatera er längs vägen om hur de går. Säg en gång i veckan i ett par tre- fyra veckor.

Kanske har du också något du vill förändra? Lämna en kommentar eller länka till din blogg så kan vi peppa varandra ♥

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar