Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Veckans 5

Veckans bästa: Förra veckan skickade jag in hälsoinformatörsuppgifterna och igår skickade jag iväg Barnyogasagan och mina reflektioner. Så nu väntar jag bara på svar, få godkänt och diplom. Känns helt otroligt skönt. Har ett helt annat lugn i kroppen. Nu kan jag fokusera helt på blogg och coachutbildningen.

En av veckans alla frukostar.

Veckans sämsta: Att det var sista WörkOutpasset för den här gången. Alltså själva träningen var grym men nu blir de uppehåll till augusti. Längtar redan men ska njuta av att träna ute tillsammans med barnen istället.

Veckans däckad: I tisdags hade jag tänkt att gå ut och springa men istället däckade jag med John innan klockan åtta. Så jäkla skönt. Var inte direkt jobbigt att gå upp vid halv 7 sen. Borde göra så oftare.

Veckans promenad: Igår efter Bruce fotbollsträning tog vi en skön promenad hem. Ca 3 km. Vi gick förbi radhuset där jag växte upp och stannade och lekte i min gamla park. Härligt och samtidigt en lite lustig känsla, kändes ju som det inte var så länge sen jag själv lekte där. Bara en typ 30 år sen.

Hoppas ni får en härlig helg <3

Veckans erkännande: Imorse hade Bruce skolavslutning, tänk att han redan gått ut första klass. Efteråt åkte vi till Farsta, firade med lunch och en fidget spinner. Ikväll blir det fotbollsmatch och glass. Är väl Gladiatorerna på TV? Eller är det imorgon? Alltså jag måste erkänna att jag skulle vilja vara med som utmanare. Någon som vet när man kan söka nästa gång?

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons