Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Status

Sovit: Bra men för lite. Låg och läste tills klockan närmade sig midnatt och vaknade när Micke gick till jobbet. Lite amning på de som vanligt.

Gör: Ligger i sängen och lyssnar på regnet som smattrar utanför. Så mysigt! Känns extra skönt att jag inte behöver gå ut för att lämna barnen idag.

Kanske får bli den här goda gröten med kokosmjölk, äpple och jordnötssmör till frukost, Mums!

Barnen: Just nu sover hela högen. Chansen finns ju att dom vaknat innan jag hunnit trycka på publicera. John förflyttar sig överallt här hemma så nu är de slut på lugnet. Vart är han? Det ligger väl inga smågrejer på golvet? (Läs kulor, lego, pusselbitar, pärlor osv) Har han nått i munnen? Gäller att ha koll precis hela tiden. Och dammsuga flera gånger om dagen känns det som.

Plan: 4-årskontroll är det enda som står på schemat idag. Sen behöver jag rensa endel här hemma och vika tvätt. Och läsa. Boken jag läser nu är så bra att jag inte vill lägga ner den.

Amningspaus i gårdagens träning

Träning: Känns rolig och jag längtar efter nästa pass hela tiden. Löpningen känns svår att få till då jag är ensam rätt mycket med barnen just nu. Men det kommer. Ska köra ett pass hemma idag, tänker mig yoga en tjugo minuter och en massa burpees som avslut. Kanske ska passa på nu medans dom sover? Nä jag lägger mig och läser istället så kan dom va med och träna sen. Roligare så ♥

Annons

2 kommentarer

    1. Tack 🙂 Jag gillar själv att läsa andras liknande inlägg så då blir det att jag också gör sånna 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons