Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Hälsa

Barnyoga, flätor och tidningen Amelia

Att utbilda mig till Barnyogaledare kan vara ett av mina bästa beslut.

När jag ser barnens leende ansikten under vilan. Eller när dom blundar och sitter med handflatorna ihop vid bröstet. Hur dom sjunger OM tillsammans. Det är något magiskt över det. Det lyser om dom allihop.

På förskolan är det fotoförbud så den här på Livia får va istället. Älskar den <3

Efter vi yogat färdigt åkte jag och Bruce och köpte ny laddare (som inte funkar!) och sen hem till min mamma för lunch.

Lillasyster var där och som vanligt fick hon fläta mitt hår. Vill så gärna lära mig själv. Någon som typ håller kurs i att fläta sitt eget hår? Eller kanske finns på youtube?

Älskar flätor! Både praktiskt och snyggt <3

Fotbollen blev inställd, ganska skönt får jag erkänna. Är riktigt trött så lite naturgodis och mys i soffan kändes mycket härligare idag. 

Jag räknar alla grodhopp från barnyogan och dagens 10 000 steg som träning istället 😉

I tidningen Amelia <3

Jag har ju nämt att jag skulle vara med i en annan tidning också, Amelia är det och jag berättar om att träna med barnen under semestern. Tror den finns att köpa imorgon eller på torsdag. Känns rätt så himla kul faktiskt ♥

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons