Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning

Att jogga bland hästar och kor

I förmiddags gick jag ut och sprang eller joggade är nog mer korrekt. Fast var går egentligen gränsen? Måste man springa en viss hastighet för att det ska kallas löpning eller jogg? Hmm ska kollas upp!

I alla fall joggade jag en kvart åt ett håll längs en landsväg och sen tillbaks. Väldigt vackert. Ska ta med kameran nästa gång eller iaf mobilen så jag kan fota.

Sprang förbi hästar, kor, getter och får. Och som jag skrev på instagram (@aktivaannika) så är det både härligt att springa förbi så nära samtidigt som jag tycker det är lite läskigt.

Det är ju liksom bara typ en tråd som staket och om nån skulle vilja så ser det i alla fall ut som att dom lätt kan hoppa över och stånga en till middag.

Vet inte, är det bara jag som tänker så när man springer förbi? Hade det handlat om lejon hade det kanske vart en mer sannolik händelse men ärligt hästar och kor är rätt stora djur ändå. Sen att dom äter gräs är en annan sak.

Annons

2 kommentarer

  1. Haha, jag tänker precis likadant när jag brukar vara ute och gå, och går förbi hagar med typ tjurar. De är ju svinstora. 😛

    1. Skönt att jag inte är den enda ?? Det var faktiskt en stor tjur i ena hagen idag också. Tycker liksom att dom tittar rakt på en och man känner sig så liten. Enda positiva är ju att man börjar springa lite fortare ??

Lämna en kommentar

Annons
Annons