Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Ett av dom bästa beslut jag tagit

Hej finisar, vilken dag hörni. Strålande sol och värme. Så härligt! 

Idag har jag fått lyxa till de med egentid hos frissan.

Vet ni, jag har inte färgat håret på över 3 år, kan vara ett av dom bättre beslut jag tagit. Älskar faktiskt min hårfärg. Fast när det växte ut var det ju lite jobbigt. Men så värt! Håret mår så mycket bättre och så slipper man det där med utväxten hela tiden. Plus att plånboken gillar det också haha.

Jag tog en promenad hem därifrån, 35 minuters egentid i tystnad. Ingen podd eller musik i öronen, inga barn utan bara jag och mina tankar. Det är dom små stunderna som gör att man orkar vara mamma dygnet runt. 

Sandra, frisören, frågade mig idag om vi ville ha fler barn. Jag har alltid sagt att jag inte känt mig klar men igår när jag satt på toa med John krypandes runt fötterna och han välter ut toaborsten på golvet och plaskar i vattnet som åkte ut, jo då kände jag att jag är nog faktiskt klar nu. Så mamma du kan pusta ut på riktigt den här gången ♥

Annons

4 kommentarer

  1. Fin??
    Jag är sugen på en bebis till ibland men lika ofta känner jag att det är så sjukt intensivt som det är att jag aldrig skulle orka en gång till. Men amningen och graviditeten skulle jag lätt vilja uppleva igen. Men året mellan 6 mån-,2 år man hinner inte alls med sig själv eller något annat än barnen?

    1. Tack <3 Precis så känner jag också. Dammsög idag, helt glömt bort hur det funkar med en krypande bebis. Tog en hel evighet ???

Lämna en kommentar

Annons
Annons